Come One, Come All To Edelfeld.

Better Ingredients, Better Edelfeld.

Jag glömde det viktigaste i lägenhetenEn grej man inte tänker på när man renoverar eller flyttar är persienner. Det gjorde i alla fall inte jag. När jag flyttade hemifrån var jag fullt upptagen med att hitta den perfekta soffan och en skön säng. Jag sprang runt i inredningsbutiker och försökte hitta tallrikar som matchade mina fina koppar som jag hade fått i studentpresent. Hur som hade jag det jätte roligt när jag sprang runt och inredde mitt hem. Att hitta tapeter var också urkul! Det finns så otroligt många olika tapeter och alla såg så fina ut i affären att det var väldigt svårt att välja. Men jag hittade en väldigt fin tapet som jag fortfarande är nöjd med. 

När jag flyttade in och hade kommit iordning helt och hållet bjöd jag hem en massa kompisar för att ha en inflyttningsfest. Det var sommar då, för övrigt. Så när solen började gå ner... blev det plötsligt väldigt varm i lagenheten och solen verkligen gassade in på oss. Man kunde knappt se något, en kompis till mig tog till och med sig solglasögon. Senare när folk blev trötta på att bli bländade av solen ropade de "Kan du snälla inte dra ner persiennerna??" Tydligen kunde jag inte det... eftersom jag hade glömt att inhandla persienner. Så kan det gå.

Jag och min bästa kompis åkte nästa dag och köpte persienner i Järfälla. Först fick vi stå och mäta som galningar på alla håll och kanter i fönstret så vi snabbt och lätt kunde inhandla persienner i rätt storlek. Det är inte helt lätt att flytta hemifrån det är mycket som man missar och det är mycket som kan gå fel. Jag har många sådana här historier på lager eftersom jag är en väldigt klumpig och glömsk person. Jag gör ofta bort mig, men det är kul