Come One, Come All To Edelfeld.

Better Ingredients, Better Edelfeld.

Härligt med lite sol

Det är verkligen underbart med att resa och att upptäcka nya saker. Ja det är något som jag verkligen inte har något emot att lägga pengar på. För mig är det verkligen värt att lägga pengar på resor. Och det är så härligt att få planera in nya resor och nya upptäckter som man önskar göra. 
Ja varför inte se till att hitta ett nytt ställe att åka till. Ja det finns ju så många olika härliga ställen att åka till. Något som jag är lite intresserad av att kolla upp är tunisien. 

Måste kolla upp lite mera

Ja måste kolla upp tunisien resor lite mer, för det är något som lockar och en plats som jag aldrig har upptäckt. Ja det vore verkligen kul att få upp ögonen för det och att se till att det blir något av de längre fram. Det känns som att det har blivit lite mer populärt på senare år att åka dit och det kan jag förstå. Det verkar vara en härlig plats och ett ställe med mycket historia och många vackra platser att upptäcka.

Så vem vet det kanske blir nästa ställe att åka till, det vore inte helt fel i alla falla att försöka att få till en resa dit. Måste kolla lite mer på resor dit och om det finns paketresor eller något liknande.
Så det är ett drömresmål för tillfället som jag hoppas att kunna göra verklighet av.
Men det finns ju så många ställen som vore kul att åka till, men man får ta en resa i taget och se det och sen spara på nytt och ge sig iväg på en ny dessa någon annanstans, ja för det finns ju så många underbara platser som är värda ett besök och vissa vill man gärna åka till mer en en gång så det är ju det också.